Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
 
Kathleen Croes
Zaakvoerder - Erk. Bemiddelaar
Regio Limburg

 

Kathleen heeft de nodige ervaring opgebouwd in het oplossingsgericht werken bij familliale conflicten en geschillen in een professionele context. Zij heeft de conflicten eigen aan een familiale opvolging ervaren, hetgeen haar helpt bij het bemiddelen van gevoelige thema's. Door haar professionele achtergrond heeft ze veel affiniteit met hetgeen leeft in organisaties en met de belangen en bezorgdheden van bedrijfsleiders, beslissingnemers en medewerkers. 

‘Ik zet graag mijn ervaring, kwaliteiten en kennis van bemiddelingstechnieken in om op een professionele en persoonlijke manier mensen te helpen een conflict constructief op te lossen. Het geeft me telkens weer voldoening te zien hoe mensen er in slagen door een bemiddelende aanpak, ondanks de verschillen en de emoties, te komen tot duurzame oplossingen.'

 
Eric De Corte
Erkend Bemiddelaar
Regio Antwerpen

 

Eric zijn ervaring binnen het bedrijfsleven als leidinggevende, als coach en mentor, als bemiddelaar in conflicten op de werkvloer en in managementrooms, bracht hem steeds dichter bij mensen. Eric wendt nu deze jarenlange ervaring aan om te bemiddelen in ondernemingen bij conflicten op de werkvloer, in commerciële geschillen en bij organisatieontwikkeling op strategisch en/of managementniveau.

'Het is deugddoend om als bemiddelaar te mogen bijdragen aan het tot dialoog komen, om samen naar oplossingen te zoeken, om mee te bouwen aan een nieuwe en betere toekomst voor alle betrokkenen, om te mogen luisteren naar elkaars verhaal, verlangens en belangen om zo mee te mogen bouwen aan duurzame akkoorden.'

 
Anouk Moors
Erkend Bemiddelaar
Regio Limburg

 

Anouk is Licentiaat in de Criminologische Wetenschappen.
Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in het coachen van teams en als personeelsverantwoordelijke in De Wiekslag. Anouk is erkend bemiddelaar in familiale en sociale zaken. Anouk is ook vaste trainster en co-trainster bij Mediv voor de basisopleiding bemiddeling en ze geeft verschillende bijscholingen.